Îndrăgostiții reșițeni au fost căsătoriți pentru o zi de tinerii liberali!

Sărbătoarea americană Valentine’s Day a mobilizat membrii organizației Tineretul Național Liberal din județ. Aceștia au căsătorit pentru o zi cuplurile care le-au ieșit în cale în Reșița.

Pentru cei care și-au dorit o căsătorie de probă, tinerii liberali le-au oferit astăzi ocazia să se vadă cu un certificat de căsătorie valabil o zi. Prezenți în două zone din oraș, membrii organizației liberale dedicate tinerilor au înseninat ziua de astăzi, Ziua Îndrăgostiților, tuturor trecătorilor.

IMG_1575

Organizația Tineretului Național Liberal din Caraș-Severin, condusă de Răzvan Videscu și liderul organizației Municipale a TNL Reșița, Florin Angheloiu, au fost prezenţi în zona centrului civic si zona Victoria pentru a sărbători împreună cu cetățenii municipiului Reșița, Ziua Îndrăgostiţilor, sub deviza „IUBEȘTE LIBER”, dăruind acestora flori și certificate de căsătorie valabile o zi”, informează biroul de presă TNL.

TNL

Dragostea liberă a fost ideea perfectă unei sărbători dedicate celor mai profunde sentimente posibile. Indiferent de vârstă, toți reșițenii aflați la orele acelea pe traseu s-au bucurat de o surpriză ce cu siguranță a fost binevenită.

TNL