Închis pentru lugojeni! Audiențele la Primărie, suspendate pe motiv… electoral

Primăria Municipiului Lugoj şi-a suspendat programul de audienţe până în data de 22 noiembrie, motivul fiind legat de organizarea alegerilor prezidențiale, așa cum se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții instituției lugojene. O opțiune cel puțin discutabilă, în condițiile în care mai mereu pe holurile Primăriei se afirmă că în instituție se face administrație și nu politică, dar vremurile se mai schimbă.

Cetățenii municipiului nu vor simți o diferență notabilă, întrucât apelează deja de ceva vreme la „audiențele online”, aceștia spunându-și nemulțumirile, nu puține la număr, pe rețelele de socializare, motivați de faptul că în spațiul virtual se pot exprima deschis și, măcar acolo, cineva îi ascultă.

Rămâne de văzut dacă edilul-șef, Francisc Boldea, va fi dispus să asculte păsul lugojenilor după data de 22 noiembrie, venind în același timp cu soluții reale pentru problemele acestora.

Pe de altă parte, suspendarea audiențelor devine deja o obișnuință la Primăria Lugoj, fiind deja pentru a treia oară anul acesta când legăturile administrației Boldea cu lugojenii sunt întrerupte. După sărbătorile de Paște, cele ocazionate de Ruga Lugojeană, acum au venit alegerile, iar în decembrie vin sărbătorile de Crăciun și uite așa se ajunge la patru suspendări de audiențe.

Lucru care cu siguranță că nu se va mai întâmpla anul viitor, unul electoral…