Închiderea Pieței Gugulanilor duce la perisarea verdețurilor producătorilor agricoli!

Un producător de legume din Banatul Montan este disperat după ce piața Gugulanilor s-a închis, astfel că, spune el, nu are piață de desfacere pentru legumele sale, riscând să piardă toată recolta. Ideea lui de a face publică situația în care se află poate să-l ajute pentru că alți oameni de bine au găsit soluții pentru ca munca lui să nu fie în zadar.

Ciprian Petrică îl acuză pe primarul Caransebeșului de închiderea pieței, însă Comitetul pentru Situații de Urgență a luat aceste măsuri în baza Ordonanței Militare nr. 2, Felix Borcean explicându-le oamenilor care s-au strâns în fața Primăriei că decizia este doar pentru siguranța cetățenilor.

VIDEO:

Omul supărat și-a spus punctul de vedere:„Tot ceea ce se urmărește este ca producătorii să fie dați la o parte. Ceapa verde, ridichile, salata verde, toate se pot strica. Am folosit doar îngrășământ natural, în solarii, totul este bio și nu am cui să le vând.”, spune omul din Cornuțel Banat.

Oamenii au sărit în ajutorul agricultorului spunând că cel mai bine în situația dată este să poată face livrări la domiciliu. Mai mult, Grupul de Inițiativă Civică de la nivelul Primăriei Oțelu Roșu, coordonat de către Alin Bărcan, a sărit în ajutorul producătorului agricol:

Materialul video făcut de dumneavoastră a ajuns și la noi pe grup. Există un grup de inițiativă civică în Otelu Roșu. Dacă vreți să vindeți toată marfa, e posibil ca 1.200 de membri sa fie receptivi la aceste produse.”, spune Alin Bărcan, care cel mai probabil va achiziționa legumele pentru a le împărți persoanelor cu probleme de sănătate din Oțelu Roșu, rugate să rămână în case.