Începem cu dreptul!

HC Adrian Petrea susţine astăzi primul meci oficial de la înfiinţarea echipei de seniori, în compania formaţiei HC Rom Cri Braşov.

După o prezentare de excepţie, de care nu a mai avut parte nicio echipă reşiţeană până acum, băieţii antrenaţi de Adi Petrea debutează în această seară în campionatul Diviziei A. Meciul cu Rom Cri Braşov are loc în Sala Polivalentă din Reşiţa, cu începere de la ora 18, intrarea publicului fiind liberă. Finanţatorul clubului a cheltuit destul de mult în vară şi i-a asigurat lui Petrea un lot valoros pentru nivelul eşalonului secund. Ionescu, Rohozneanu, Vaidasigan, Pârvan sau Grozăvescu au scris istorie pentru handbalul reşiţean şi pun acum umărul la acest proiect promiţător. Alături de ei au venit tineri cu o cotă bună, de mare perspectivă, astfel că iubitorii handbalului din Reşiţa vor putea vedea în continuare handbal de calitate, în ciuda faptului că am trecut de pe harta Ligii Naţionale pe cea a Diviziei A.

HC Adrian Petrea porneşte ca favorită în meciul din această seară şi e greu de crezut că braşovenii vor fi în stare să-i strice debutul. Oficialii clubului aşteaptă în Sala Polivalentă un număr cât mai mare de spectatori, care, alături de Vulturii Semenicului, să contribuie la un spectacol total.