Începe un nou concurs de directori de școli. Câte posturi sunt vacante în Timiș

timisoara capitala 2023

Nici jumătate din funcțiile de directori și directori adjuncți pentru școlile din județul Timiș nu au fost ocupate în cadrul primei sesiuni a concursului organizat de Ministerul Educației. În aceste condiții, începe o nouă competiție. La nivelul județului Timiș sunt vacante 154 de posturi.

În condițiile în care în cadrul primei sesiuni a concursului organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli au rămas posturi vacante, în această lună s-a dat startul înscrierilor la o nouă competiție.

Marin Popescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, anunță că, în total, sunt 289 de astfel de poziții la nivelul județului, dintre care 197 de directori și 92 de directori adjuncți. În urma primei sesiuni, au fost ocupate 133 de posturi, dintre care 91 de directori și 42 de directori adjuncți.

Cuib de vise 1000x100

Vor fi scoase la concurs 154 de posturi, dintre care 102 de directori și 52 de directori adjuncți. Nu sunt scoase la concurs funcțiile de director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș și al Centrului de Resurse și Asistență Educațională Speranța, pentru că nu permite metodologia acest lucru”, a afirmat Marin Popescu.

Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Timiș, dosarele de înscriere la proba scrisă se depun până la data de 25 ianuarie. În 18 februarie este programată proba scrisă, iar interviul se va desfășura între 16 și 25 martie. Contractele de management ale noilor directori vor intra în vigoare la data de 18 aprilie.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/