Ateliere gratuite de dezvoltare personală pentru elevii din Timiș

copil scoala banca

Copiii și elevii din județul Timiș sunt ajutați să se cunoască mai bine. Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș anunță că organizează mai multe ateliere gratuite de dezvoltare personală. Printre altele, participanții vor afla cum să-și controleze emoțiile și să ia decizii mai ușor.

Sprijin important pentru copii și elevi, oferit de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș. În perioada următoare, instituția va organiza mai multe ateliere gratuite de dezvoltare personală.

Potrivit organizatorilor, atelierele au ca teme autocunoașterea, managementul emoțiilor, managementul obiectivelor de dezvoltare personală, managementul conflictelor, comunicarea asertivă, rezolvarea de probleme și luarea deciziilor.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Participând la aceste ateliere poți învăța: să faci față situațiilor stresante, cum să rezolvi o problemă de viață, cum să gestionezi un conflict, cum să-ți planifici mai bine anumite activități, să comunici eficient și să-ți descoperi resursele personale”, a transmis Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș.

Înscrierile la atelierele gratuite de dezvoltare personală se fac AICI! Informații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0775 344 568, persoană de contact – profesor Natalia Velciov.

 

banner 970 x 250