Începe spectacolul la fileu! Gugulanii vor în A1!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sala Polivalentă din cartierul Pipirig găzduieşte timp de trei zile turneul de promovare în elita voleiului masculin românesc.

Dacă echipa de fotbal a oraşului s-a îndepărtat de primul loc şi şi-a diminuat considerabil şansele de a ajunge în eşalonul secund, băieţii de la Banatul sunt cotaţi ca mari favoriţi la câştigarea turneului de la Caransebeş şi, implicit, la accederea în Divizia A1. Nu mai puţin de 30 de ani au trecut de la ultima prezenţă a gugulanilor pe prima scenă a ţării şi tocmai de accea dorinţa de a reveni la cel mai înalt nivel este uriaşă. Administraţia locală s-a implicat serios în acest proiect şi rezultatele se văd. Echipa a fost întârită în iarnă cu jucători de valoare, a dominat campionatul, în timp ce Sala Polivalentă a fost redeschisă pentru meciurile de volei şi s-a renunţat la mult prea înghesuita sală a Clubului Sportiv Şcolar. „Odată cu promovarea în liga superioară de volei, sperăm să atragem cât mai mulți sponsori la echipă, pentru că acest sport exploziv și popular în întreaga lume are o istorie în Caransebeș, scrisă de antrenori ca Titus Stanimirescu sau Mircea Busu”, a declarat primarul Marcel Vela.

untitled design set 970x90 px

Caransebeșul are toate condițiile în momentul de faţă ca să promoveze în urma turneului care debutează mâine, la ora 16. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, şi duminică, de la 11, gugulanii îşi vor disputa supremaţia la fileu cu Steaua Bucureşti,Tricolorul Ploiești și Universitatea Timișoara. Intrarea publicului este liberă!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/