Începe dezinsecția nocturnă la Reșița

Reșița scapă de țânțari! Ample lucrări de dezinsecție terestră vor avea loc între 8 și 11 iulie, în intervalul orar 22.00 – 5.00. Apicultorii sunt sfătuiți să ia toate măsurile de precauție necesare.

Primăria Reșița, în colaborare cu Societatea Comercială DD CHIM SRL, începe ample acțiuni pentru eliminarea țânțarilor și larvelor de țânțari. Lucrările se vor desfășura noaptea, între orele 22.00 și 5.00, în perioada 8 – 11 iulie. În cazul în care condițiile meteorologice nu permit desfășurarea conformă a planului de dezinsecție, termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit. Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace și copiii sunt rugate să nu intre în raza de acțiune a echipamentelor de pulverizat. Substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele. Dezinsecția va fi efectuată cu EXIT 100 EC și Dimilin 25 WP.

Apicultorii sunt rugați să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor în intervalul de desfășurare a tratamentelor. Recomandarea vine pentru a preveni apariția unor eventuale intoxicații.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, la numerele de telefon 0255.211.692 interior 173, 0255.210.258 sau prin e-mail la mediu@primariaresita.ro.