Începe dezinsecția la Reșița!

Primăria Reșița începe lupta împotriva insectelor, care invadează parcurile din oraș, în fiecare primăvară. Pentru ca cei mici să nu aibă probleme atunci când ies la joacă, municipalitatea a autorizat un operator, care se va îngriji de acest aspect.

Primăria Municipiului Reşiţa, prin operatorul său licenţiat, S.C. Deraton S.R.L., va executa lucrări de dezinsecţie în parcurile şi locurile de joacă de pe raza oraşului.

Acestea sunt programate marţi, de la ora 08.30. “Combaterea insectelor se va face prin tratamente cu mijloace terestre, iar substanţele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi nu prezintă pericol pentru populaţie”, a declarat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Cu toate acestea, cetăţenii sunt sfătuiţi să evite deplasările pe domeniul public unde s-a executat lucrarea timp de două ore de la finalizarea acesteia. Totodată, locuitorii din vecinătatea zonelor respective sunt rugaţi să închidă geamurile şi căile de acces în imobile, în intervalul de timp destinat intervenţiei, pentru a împiedica refugierea insectelor în spaţiile interioare.