Încep să se vadă rezultatele alegerilor locale! Primul plecat: Ovidiu Chimigeriu din fruntea Transal Urbis Caransebeș

Managerul Transal Urbis și-a dat demisia din funcția pe care a ocupat-o 4 ani de zile. Ovidiu Chimigeriu spune că nu i-a făcut voia primarului Felix Borcean, ci pur și simplu este incompatibil cu calitatea de consilier județean pe care a dobândit-o din partea PNL la alegerile locale.

Contabil de meserie, Chimigeriu spune că înainte să vină la Transal a avut un loc de muncă, iar la conducerea serviciului de salubritate nu a venit să se îmbogățească:

Mi-am dat demisia din această funcție nu pentru că așa se aștepta Felix Borcean, ci pentru că am depus jurământul în Consiliul Județean Caraș-Severin și aveam la dispoziție 15 zile ca să aleg: ori manager la Transal ori consilier județean. Mai mult eu consider că în cei 4 ani de zile nu am reusit sa realizez ce mi-am propus cu actuala conducere a Primăriei si am decis să renunț”, spune Ovidiu Chimigeriu.

Liberalul spune că deocamdată nu s-a gândit ce va face în viitorul apropiat și, pentru că în ultimii trei ani de zile nu a avut concediu de odihnă și se apropie și sărbătorile de iarnă, nu vrea altceva decât să se odihnească.

Reamintim că în mai multe rânduri, în spațiul public edilul orașului a declarat că vor fi schimbați toți șefii societăților în care acționar majoritar este Consiliul Local, dar și a instituțiilor conexe Primăriei, sau serviciilor din cadrui instituției, care au fost ostili primarului Felix Borcean.

Primarul Municipiului Caransebeș ne-a declarat că până la numirea unui nou manager, funcția de conducere este preluată de Ionela Călțun, directorul economic al societății. Felix Borcean nu a vehiculat niciun nume pentru funcția rămasă vacanță, cel mai probabil așteaptă schimbarea consiliului de administrație al societății Transal Urbis, cu o majoritate formată din alianța de la nivelul Consiliului Local (PSD-Pro România-PMP).