Încep lucrările pentru introducerea gazelor naturale pe trei străzi din Caransebeș!

caransebes

Primăria Caransebeș a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru introducerea rețelelor de gaze naturale pe trei străzi din municipiu. Constructorul are la dispoziție zece luni pentru finalizarea investiției.

Lucrările au demarat astăzi, 3 mai, și au în vedere executarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale/instalațiilor de racordare și a branșamentelor de gaz pe străzile Valea Cenchii, Corcana și Calea Timișoarei, pe o lungime de aproape 5,5 km. De asemenea, va fi extinsă conducta de distribuție a gazelor naturale existentă pe strada 1 Decembrie 1918, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

Lucrările sunt executate de o firmă din Caraș-Severin, mai exact, din Reșița, care a câștigat contractul în valoare de aproape 3,9 milioane de lei și care are zece luni la dispoziție pentru finalizarea lucrărilor.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Conform constructorului, lucrările se vor derula simultan în mai multe zone: de la intersecția Valea Cenchii spre Teiuș, cu săpătură, de la intersecția DN 58 spre Valea Cenchii, prin foraj, de la intersecția străzii Valea Cenchii spre unitatea militară, prin pădure, de sub podul de cale ferată pe strada Gării, lângă cimitir, spre blocurile Nato, prin foraj.”, mai precizează Primăria Caransebeș.

De extinderea rețelelor de gaze naturale în cele trei zone vor beneficia câteva sute de familii, iar investiția realizată din bugetul local va putea fi recuperată de la compania de distribuție a gazelor, conform noilor reglementări în domeniu.

banner 970 x 250