Încep înscrierile pentru campionatul de minifotbal!

Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Caraş-Severin şi Clubul Sportiv Fotbal-Tenis ,,Sabrina” organizează, în oraşele Reşiţa şi Caransebeş, Campionatul Judeţean de minifotbal Amatori, care se va desfăşura în perioada septembrie – iunie 2012-2013, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Minifotbal.

 

La întrecerea care s-a bucurat de un real succes încă de la prima sa ediţie se pot înscrie jucători cu vârste cuprinse între 16 şi 70 de ani care nu activează în primele trei ligi de fotbal sau în campionatul de futsal. Întrecerea se va desfăşura în sistem turneu, ,,fiecare cu fiecare”, iar echipa clasată pe primul loc va fi declarată campioana judeţeului şi va participa la Turneul Naţional de minifotbal alături de câştigătoarele din celelalte judeţe din ţară. Echipa clasată pe locul secund va participa la Cupa României. Numărul de locuri în campionat este limitat, iar termenul limită de înscriere este 7 august. Mai multe informaţii puteţi obţine de la organizatorul competiţiei, Dorin Voina, la nr de tel. 0720.548.099.

“Campionatul Judeţean de minifotbal Amatori reprezintă o alternativă reală pentru toţi iubitorii de fotbal care, după orele de serviciu, îşi găsesc timp pentru o mişcare. Clubul Sportiv Fotbal-Tenis ,,Sabrina” promovează jocul de minifotbal în judeţ şi oferă tuturor cetăţenilor judeţului posibilitatea de a participa la un campionat într-un cadru organizat la nivel local şi naţional. Totodată, asigură reintegrarea sportivilor profesionişti aflaţi la sfârşitul carierei într-un campionat de minifotbal”, a declarat Dorin Voina, preşedinte CS “Sabrina”.