Încep înscrierile la școlile de poliție. Peste 1.600 de locuri sunt disponibile

candidati scoala politie
STPT job 1000x200

Tinerii din Caraș-Severin care doresc să devină agenți de poliție se pot înscrie la școlile de la Câmpina și Cluj-Napoca, până la jumătatea lunii mai.

De astăzi, începe o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române. 1.640 de locuri sunt puse la dispoziția candidaților, termenul limită de înscriere fiind 14 mai, anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Cele peste 1.600 de locuri sunt distribuite astfel: 1.340 pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 pentru Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Cererile de înscriere ale candidaților se depun până în 14 mai, doar în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare), aflate în unitățile din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se va face până la data de 21 mai, iar evaluarea psihologică a candidaților se realizează potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

Susținerea probei de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 25 – 31 mai, cea a evaluării cunoștințelor în 15 iunie, iar examinarea medicală în intervalul 19 iunie – 12 iulie.

Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți aici: https://www.mai.gov.ro/…/institutii-de-invatamant…/

FOTO: Poliția Română

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/