Horror, dramă, aventură sau comedie? Tu ce alegi? Cinematografele din Caraș-Severin te așteaptă!

public cinematograf Resita
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Nicio săptămână fără producții noi, pe marile ecrane din Caraș-Severin. Filme: „Sting”, „Challengers” sau „Buzz House” sunt doar câteva dintre peliculele care vă așteaptă să le vizionați. 

În cinematografele din Caraș-Severin vor rula noi producții, și în această săptămână. Fie că vorbim de genul horror, aventură, comedie sau sport, fiecare dintre voi își va găsi „alesul”. Trebuie doar să vă rezervați timpul de calitate, petrecut alături de cei dragi, în cinematografe.

Challengers

Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru salvarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O’Connor), cel mai bun prieten din adulescență și fostul iubit al lui Tashi.

YouTube video

Buzz House

Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.

YouTube video

Cascadorul

Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei, acest erou din clasa muncitoare trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspirație și să încerce să-și recâștige iubirea vieții sale, în timp ce își face în continuare meseria.

YouTube video

Sting

La New York, într-o noapte furtunoasă, din cer cade un obiect misterios, care sparge fereastra unui apartament dintr-o clădire veche. Este un ou, din care va ieși un mic păianjen. Creatura este descoperită de Charlotte, o copilă rebelă de 12 ani, obsedată de benzi desenate.

YouTube video

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Combat Wombat: Eroi de sacrificiu 

Viața a devenit un pic prea solicitantă pentru Maggie Diggins, alias Combat Wombat. În timp ce rata criminalității din Orașul Sanctuar este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile, acum se așteaptă ca ea să își petreacă zilele ajutând la desfundarea canalizărilor și depunând declarații fiscale în loc să salveze lumea. Nu pentru asta s-a angajat!

YouTube video

Pentru cei mai mici, filmul plin de aventură: „Micuța Ping si dragonul” va mai rula și în această săptămână. În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.

YouTube video

Cinematograf Dacia Reșița

cinema resita 24 apr

Cinematograf Caransebeș

caransebes24 28apr2024 3

Cinematograf Oțelu Roșu

otelu24 28apr2024 4

 

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/