Încep duelurile pentru câștigarea Campionatului de Minifotbal „Cupa de Vară”

În urma tragerii la sorți pentru stabilirea grupelor, dar și pentru programarea meciurilor, organizatorii competiției cu peste 40 de ani de tradiție în orașul de la malul Dunării au anunțat echipele care se vor duela pentru obținerea trofeului în acest an.

Spre deosebire de anul trecut, când doar 7 din 14 echipe și-au anunțat prezența la campionat, anul acesta numărul formațiunilor sportive a ajuns la 8. Acestea au fost împărțite în două grupe, după cum urmează:

– grupa A: Șușca, Centrul Civic, Liverpool M9, Șoimii Sichevița;

– grupa B: Arsenal, Padina Matei, Diamond Zeii Clisurii, Viitorul Centrul Civic.

Cu privire la formula competițională, Marius Costache, organizator al concursurilor sportive de la CS Moldova Nouă, informează: „La fel ca anul trecut, echipele își vor da întâlnire pe terenul sintetic din cadrul Liceului Tehnologic «Clisura Dunării». Se va juca în fiecare zi, de luni până vineri, exceptând zilele de sâmbătă și duminică. În privința sistemului de joc, acesta va fi de 5+1, adică cinci jucători și portarul, fiecare repriză având o durată de timp de 25 de minute. Pentru semifinale se vor califica câte două echipe din fiecare grupă”.

Meciurile care vor da astăzi startul competiției sunt: Șușca-Centrul Civic (ora 20.30) și Padina Matei-Viitorul Centrul Civic (ora 21.30). Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară” se va desfășura în perioada 18 iulie-12 august.