Încep antrenamentele pentru UVT Liberty Marathon. S-a obținut avizul oficial pentru cursele cu prezență fizică

1

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că a patra ediție a UVT Liberty Marathon se va desfășura cu prezență fizică, în 26 septembrie. Anul acesta, participanții vor avea parte de un kit colorat și o experiență unică, mai spun organizatorii. 

Toți cei care vor să se antreneze până la UVT Liberty Marathon sunt invitați să se alăture comunității pentru a alerga împreună în fiecare joi, la ora 19, la Antrenamentele Liberty. Întâlnirea se dă la Universitatea de Vest din Timișoara.

„Oricare ar fi provocarea acceptată de fiecare în parte, abia așteptăm să fim împreună în 26 septembrie și să ne bucurăm alături de membrii comunității UVT Liberty Marathon. A patra ediție a maratonului UVT dedicat libertății va arăta ca suntem o comunitate implicată și responsabilă, pentru care îndrăzneala, spiritul liber și echilibrul sunt valori esențiale.”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul UVT.

leader board 728 x 90 px

În 2021, participanții vor avea parte de un kit colorat și o experiență unică, ce include: medalia semnată de Andreea Răducan, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, tricoul tehnic, diploma, număr de concurs, produse oferite de parteneri, album foto personalizat pic2go, pasta party, puncte de alimentare și hidratare pe traseu, clasament, premiere, tombolă cu premii, servicii medicale pe traseu și momente de entertainment pe traseu.

2

„În cazul în care 2021 nu este anul în care să se alinieze la Start, doritorii pot participa în calitate de voluntari/co-organizatori. Un zâmbet, un pahar cu apă, o încurajare pot fi tot ceea ce un alergător are nevoie pentru a finaliza cursa aleasă.”, mai transmit organizatorii.

Programul evenimentului, condițiile de start și limita numărului de participanți pentru fiecare cursă, precum și regulamentul sunt disponibile pe website-ul evenimentului.