Incendiul din comuna Armeniș, pus intenționat de un vasluian

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Gest inexplicabil al unui vasluian de 32 de ani. Omul a aprins intenționat o gospodărie din comuna Armeniș. La momentul respectiv în locuință se aflau două persoane.

Sute de metri pătrați dintr-o gospodărie din satul Sub Margine, comuna Armeniș, au fost mistuite de flăcări. Pompierii au reușit să salveze mai multe bunuri, inclusiv un tractor, după o intervenție de mai bine de 8 ore. În urma cercetărilor, s-a stabilit că focul a fost pus intenționat. Și nu era vorba despre foc lăsat nesupravegheat, ci despre o mână criminală. Polițiștii au stabilit că incendiul a fost pus, în noaptea de miercuri spre joi, de un vasluian de 32 de ani din răzbunare, însă oamenii legii nu specifică exact motivul răzbunării.

În momentul incendierii, în casă se aflau două persoane care au scăpat cu viață.

promovare banner maxagro

Vasluianul a fost reținut pentru 24 de ore, iar „în continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253 din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de 16.03.2018 să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă”, informează polițiștii cărășeni.

CITEȘTE ȘI: Incendiu de proporții în comuna Armeniș! Pompierii acționează de mai bine de 8 ore!

publicitate tmc 640