Incendiu puternic pe Strada Bistrei din Reșița

Tragedie azi-noapte pe strada Bistrei din Reșița, după ce o casă a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid la două anexe, dar și la un garaj unde era un autoturism.

„În jurul orei 1.18, Detaşamentul de Pompieri Reşiţa s-a deplasat de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Reşiţa, pe str. Bistrei. 19 pompieri militari cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă au intervenit timp de aproximativ 5 ore jumătate, pentru lichidarea incendiului care cuprinsese o casă, două anexe şi un autoturism.

Incendiul, care a fost observat târziu de cetăţeni, s-a extins rapid şi s-a manifestat violent, cu flăcără şi degajare mare de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 180 m. Din fericire, în urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. Au fost salvate mai multe păsări, iar incendiul a fost stins, înainte de a se propaga şi la casele învecinate. Cauza probabilă este folosirea focului deschis în spaţii închise”, explică Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari din Caraș-Severin.