2018 va fi anul marilor investiţii! [VIDEO]

untitled design set 970x90 px

Senatorul social-democrat Ionuţ Chisăliţă recunoaşte că PSD nu şi-a respectat ad litteram toate promisiunile electorale. Dar este optimist.

Parlamentarul PSD aminteşte câteva din nemulţumirile sale privind guvernarea PSD-ALDE din 2017. Însă ţine să puncteze şi aspecte pozitive, precum şi faptul că Guvernul Dăncilă va face din 2018 un an al investiţiilor.

„Sunt de acord, eu, personal, că puteau fi luate anumite măsuri mult mai repede, în anul 2017, din programul de guvernare. Dar să nu uităm că am luat o serie de măsuri pe care le-am promis în campania electorală. Faţă de profesori, faţă de medici, vorbim de salarii, vorbim de toate măsurile pe care noi le-am promis în domeniul agriculturii. Sigur că poate am rămas înapoi în ceea ce priveşte investiţiile şi marea infrastructură. Însă anul 2018 ştiu că va fi un an în care viitorul Cabinet, care va primi votul în Parlament săptămâna viitoare, luni, în 29 ianuarie, se va axa în acest an pe proiectele pentru marea infrastructură şi pe proiectele de investiţii“, a declarat senatorul Ionuţ Chisăliţă, într-un înterviu acordat în redacţia Express de Banat.

YouTube video

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/