Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia. Focul a izbucnit la un salon din zona roșie

Un incendiu a izbucnit, marți, în jurul orei 14.30, la un salon din pavilionul suport Covid-19 amenajat la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia. Două persoane au fost evacuate. Nu au fost înregistrate victime. 

Focul a pornit de la o saltea din incinta salonului din pavilionul dedicat Covid-19. Până la sosirea pompierilor, angajații au reușit să stingă flăcările.

„Ajunși la fata locului am constatat că incendiul s-a manifestat localizat la nivelul unui salon dintr-un pavilion suport Covid, arzând doar materialele combustibile ale unui pat. Au fost evacuate două persoane, nu au fost victime și nici persoane intoxicate. Având în vedere că incendiul s-a produs în zona roșie a spitalului, la finalul intervenției, echipajul CBRN a realizat decontaminarea personalului.”, a transmis ISU Timiș.

Un incendiu puternic a avut loc la un pavilion din Spitalul de Psihiatrie din Gătaia și în 2017. Zeci de pacienți, între care 25 netransportabili au fost evacuați. Focul a izbucnit în zona acoperișului de tablă al unui pavilion.

tmc 640