UPDATE. Incendiu în cartierul Doman! O persoană și-a pierdut viața!

O casă din cartierul Doman a fost cuprinsă de flăcări în această după-amiază. Din nefericire, pompierii au găsit la fața locului o persoană decedată.

În jurul orei 13, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă particulară din cartierul reșițean Doman. La fața locului s-au deplasat și echipaje de la Ambulanță și Poliție. Din nefericire, o persoană și-a pierdut viața.

La mai bine de o oră de la primirea apelului la 112, pompierii încă se luptau cu flăcările. Deocamdată nu se știe identitatea persoanei care a murit, dar nici cauza incendiului.

Ora 17.15

Se pare că persoana decedată în incendiul din cartierul Doman ar fi avut probleme medicale, potrivit celui care a observat flăcările și care a sunat la 112. Trupul său carbonizat a fost descoperit de pompieri în bucătăria locuinței.

„În momentul ajungerii la fața locului, s-a constatat că tavanul și o parte din acoperișul gospodăriei erau deja prăbușite, iar incendiul se manifesta la ce a mai rămas din acoperiș. În urma recunoașterii efectuate, s-a observat că bucătăria, holul și două camere au fost puternic afectate de incendiu, iar în una dintre încăperi (bucătărie) se afla trupul carbonizat al unei persoane”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

Cauza probabilă a incendiului este jarul căzut dintr-o sobă.