Incendiu grav la Răcăşdia. O femeie a fost grav rănită!

O explozie puternică a avut loc astăzi în comuna Răcăşdia, judeţul Caraş-Severin. O femeie în vârstă de 43 de ani a fost grav rănită.

Pompierii ISU Semenic împreună cu echipaje de la Secţia de pompieri Oraviţa au fost solicitaţi astăzi să intervină pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit într-un bloc din centrul comunei Răcăşdia. În urma primelor cercetări s-a constatat că este vorba de un apartament situat la parterul blocului respectiv, mai exact, în bucătăria acestuia.

,,Explozia din bloc s-a produs din cauza unei butelii de aragaz. Proprietara apartamentului în cauză, o femeie în vâstă de 43 de ani, se afla înăuntru. Aceasta a fost rănită grav şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, cu arsuri de gradul 4 pe corp”, am fost informaţi de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Potrivit acestora, structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată. Celelalte trei apartamente din bloc, unul la parter si două la etaj, nu au fost cuprinse de incendiu. Au fost sparte doar geamurile în urma deflagraţiei, la cel de la parter fiind distrusă şi uşa. Alte persoane nu au fost rănite. Cercetările continuă şi la această oră.