INCENDIAR. Investigator sub acoperire: Oravița, poartă de intrare pentru traficanții de arme și droguri!

Dezvăluiri incredibile despre lumea interlopă din zona Oravița au fost făcute în cadrul emisiunii celebrului Cristian Sabbagh de către un investigator sub acoperire infiltrat de autorități între cei care acționează la granița cu Serbia!

Kanal D a prezentat imagini șocante surprinse pe străzile Oraviței, imagini cu răfuieli între clanurile mafiote în care se folosesc bâte, săbii și topoare. În aceeași emisiune, „Sabbagh în acțiune”, se vorbește despre acțiunile de intimidare a organelor judiciare și sunt prezentate înregistrări în care tăcerea victimelor unor infracțiuni e pur și simplu negociată ca la piață. 10.000 de euro retragerea unei plângeri penale și schimbarea declarațiilor!

gif card de energie dacus 1000x100

Mai grav este însă ceea ce a afirmat un investigator sub acoperire folosit de statul român, a cărui identitate a fost protejată. „Lucrez pentru statul român începând cu anul 2010, când în zona Oraviței și-au făcut apariția și s-au născut mai multe grupuri interlope care desfășoară activități ilegale ce constau atât în trafic de arme, trafic de droguri, contrabandă, tâlhării și jafuri. Zona Oravița este una cu risc ridicat la frontiera cu Serbia fiind o poartă de intrare în țară pentru arme, droguri și țigări”, a afirmat acesta. Același investigator a vorbit și despre procurorul George Bucurică, a cărui asasinare se pusese la cale la un moment dat, dar și despre filajul pe care interlopii îl fac procurorilor și polițiștilor.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/