„Încălzire” cu flori pentru doamne și domnișoare. Jucătorii de la ACS Poli pregătesc meciul cu UTA

Sâmbătă, ACS Poli are de dat o nouă „bătălie”. De data aceasta, „frontul” e arena Motorul din Aradul Nou, pentru jocul găzduit de UTA. Valeriu Răchită continuă selecția foarte strictă în lot. Chiar și așa, a fost timp pentru flori date la Iulius Mall de 8 Martie, pentru timișorence.

Valeriu Răchită a studiat jocul UTA. „Am fost la meciul Ripensia – UTA, eu cred că rezultatul de egalitate era cel mai echitabil. UTA a dominat repriza a doua, au primit un gol printr-o neatenție. Se vor schimba datele problemei pentru că vom juca pe sintetic. Întâlnim o echipă cu jucători de valoare și vom încerca să scoatem maximul din acest meci. Și mai sunt supărat, pentru că pentru noi orice meci este capital. Suntem departe de linia roșie. Sperăm ca jucătorii să înțeleagă gravitatea situației și să se comporte ca atare”, a declarat tehnicianul.

Săptămâna aceasta, jucătorul Sorel Chemin își va ispăși ultima etapă de suspendare. Răchită a anunțat că a mai exclus un jucător din lot. „Un jucător care nu e conectat 100% la importanța momentului a fost lăsat în afara lotului. Nu-l dau afară pentru că eu nu-mi bat joc de fotbaliști. Nu mai au unde să joace în perioada aceasta. S-au terminat perioadele de transferuri. Dar sper să înțeleagă că a fost lăsat în afara lotului de 18 din cauza felului în care se antrenează”, a precizat Răchită. Din informațiile noastre, e vorba de Cosmin Bîrnoi și Lucian Oprea.

Fotbaliștii au dat vineri flori la Iulius Mall pentru timișorence. „Eu sper ca mâine să fie cadoul pentru suporterițele noastre, pentru că le-am cam dezamăgit în ultima perioada și sperăm ca mâine să venim cu 3 puncte. Astăzi le-am oferit o floare. Va fi foarte greu, dar nu imposibil”, a mai spus Răchită.

Denis Golda e optimist, la fel ca antrenorul. „Ne-am simțit bine. Ne bucurăm că am reușit să facem o figură frumoasă, să dăm o floare într-o zi specială. Dar mâine, cel mai important, să câștigăm. Pe unele dintre domnișoare le cunoșteam și a fost mai ușor. Va fi un meci greu, pe care l-am pregătit toată săptămâna. Sunt sigur că vom scoate cele 3 puncte. Va fi greu deoarece ei au pierdut, noi am remizat acasă, iar noi avem nevoie de puncte să ieșim din zona aceea”, a spus fotbalistul.

Partida de la Arad începe sâmbătă, la ora 11.