UPDATE. Încă un șofer își pierde viața pe DN6! Trafic blocat complet!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

O altă viață se pierde pe drumul morții din Caraș-Severin în urma unui accident rutier, după ce o mașină a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR.

Un nou impact frontal pe DN6 crește numărul celor care își pierd viața în accidente rutiere pe acest tronson. De această dată, în afara localității Plugova, în jurul orei 6, un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu un TIR. Șoferul mașinii a murit pe loc.

Poliția Română anunță că traficul este blocat complet, pe ambele sensuri.

UPDATE, ora 9.00

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Polițiștii cărășeni oferă detalii despre accidentul din această dimineață. Șoferul mașinii era un bărbat de 32 de ani din Timișoara, care conducea un autoturism pe DN 6, în direcția Caransebeș. La ieșire din Plugova, într-o curbă ușoară la dreapta, pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune lateral-frontală cu un TIR condus de un bărbat de 42 de ani.

Șoferul de 42 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/