Încă un pas mic în proiectul privind realizarea sălii polivalente din Timișoara

explo 1000x200

Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că a mai fost făcut un mic pas în ceea ce privește proiectul privind realizarea unei săli polivalente la Timișoara, în urma deplasărilor sale la București.

Avansează greu lucrurile în ceea ce privește proiectul realizării unei săli polivalente moderne la Timișoara. Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că, luni, au fost primite documentele în vederea depunerii spre a obține acordul de mediu de la Agenția pentru Mediu Timiș pentru studiul de prefezabilitate al sălii polivalente.

Așa după cum v-am anunțat în mai multe rânduri, în ultimul an am făcut câteva drumuri la București pentru a depune toate eforturile în vederea prioritizării acestui proiect important pentru noi, pentru sportul timișorean și timișean, pentru viața culturală a orașului. Sper în soluționarea cu celeritate a acestei notificări, iar ceea ce ține de autoritățile județele și locale să nu fie blocat. Este un proiect pentru Timișoara și nu unul personal al vreunor politicieni! E cazul să și construim, avem obligația să lăsăm ceva în urma noastră”, a afirmat Cosmin Tabără.

Sala polivalentă ar urma să fie construită la Timișoara cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții.