Încă un festival amânat pentru anul viitor! Jazz TM este reprogramat pentru 2021

Ca mai toate evenimentele de anvergură care ar fi trebuit să se desfăşoare în acest an la Timişoara, şi Jazz TM se amână. Anunţul a fost făcut de Nicolae Robu, care a spus că a VIII-a ediţie a renumitului festival va fi reprogramată pentru perioada 2-4 iulie 2021.

Pandemia de coronavius amână încă un festival important al Timişoarei. Ediţia a VIII-a a Jazz TM, care ar fi trebuit să aibă loc în acest an, va fi reprogramată pentru anul viitor, când principalii artişti şi-au confirmat deja prezenţa.

„După o perioadă lungă în care alături de artişti şi echipele de producţie Jazz TM am urmărit evoluţia COVID-19, atât în România, cât şi în restul lumii, am ajuns la concluzia că nu mai e nicio şansă să mai organizăm Jazz TM în 2020 şi prin urmare ediţia a VIII-a, care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, va avea loc în anul 2021. După discuţiile care au fost purtate cu artişti importanţi, cu impresarii lor, s-a ajuns la perioada 2-4 iulie 2021, când foarte multe nume mari au confirmat, aşa cum era înţelegerea pentru 2020”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei