Încă un deces în Caraș-Severin, trecut în bilanțul negru al cazurilor de coronavirus

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Decesul cu numărul 4 pentru județul Caraș-Severin este al unui bărbat de 72 de ani care a ajuns la spital în prima zi de Paște, fiind suspect de bronhopneumonie. Starea lui s-a agravat rapid, astfel încât pacientul a murit chiar a doua zi. Rezultatul pozitiv la coronavirus a venit la o zi după moartea bărbatului.

Bărbatul de 72 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița duminică, în ziua de Paște. Avea, printre altele, febră, frisoane și tuse. A fost transferat pe secția de Pneumologie, fiind suspect de bronhopneumonie. Starea lui se agravează rapid, așa că medicii decid transferul său pe secția de ATI a Spitalului. Moare însă în a doua zi de Paște.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pacientului i-au fost recoltate probe pentru coronavirus chiar în prima zi de spitalizare, însă rezultatul pozitiv a fost primit abia astăzi. Aceeași sursă spune că bărbatul mai avea și alte afecțiuni, printre care boală pulmonară obstructivă cronică, dublu bypass cardiac, emfizem pulmonar, antecedente TBC și înfundarea carotidei.

promovare banner maxagro

Este a patra persoană din Caraș-Seveirn infectată cu coronavirus care își pierde viața. Ultimul deces a fost înregistrat în 13 aprilie.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/