Încă un atac marca Drulă: Grindeanu trebuia să dea explicații pentru cazul Blue Air, dar s-a ascuns

catalin drula la timisoara

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, trebuia să dea explicații pentru cazul Blue Air în fața comisiei parlamentare de Transporturi, „dar s-a ascuns”.

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi (marți – n.r.) trebuia să dea explicații pentru cazul Blue Air în fața comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns. Sute de mii de români au fost păgubiți. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu știa, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia țeapă”, afirmă Cătălin Drulă.

El arată că Grindeanu „avea toate pârghiile legale și obligația să pună stop”.

„A ales să se pună doar pe sine la adăpost, pentru situația în care Blue Air crapă, cu un amendament făcut în mai. Acum se sustrage controlului parlamentar. E primul ministru al Transporturilor pe care îl văd atât de terorizat de funcție și responsabilitatea ei”, încheie Drulă.

Cătălin Drulă este președintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților.

Miniștrii Transporturilor, Sorin Grindeanu, și Mediului, Barna Tanczos, vor fi invitați în Comisia de Transporturi din Camera Deputaților pentru a dezbate în amănunt situația creată de compania Blue Air, anunța miercuri USR.

Compania Blue Air, care anunțase suspendarea zborurilor până în 12 septembrie, a transmis vineri că își propune să reia zborurile din 10 octombrie. „Societatea nu dispune în acest moment de fondurile necesare plății combustibilului și celorlalte cheltuieli operaționale”, arată compania.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/