Încă un accident pe o trecere de pietoni din Reșița!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

La doar câteva zile de la mini vacanța în care 2 oameni au ajuns la spital răniți grav în accidente rutiere produse pe trecerea de pietoni, în această dimineață o altă persoană a fost victima aceluiași tip de accident, tot pe o trecere din Reșița.

O femeie de 62 de ani din Reșița a fost lovită astăzi de mașină în timp ce traversa strada în mod regulamentar. Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30, pe strada Făgărașului din Reșița, pe o trecere de pietoni din fața Spitalului Județean de Urgență.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, din Reșița, aflată la volanul unui autoturism, a ieșit dintr-o parcare din apropierea Spitalului Județean, iar la efectuarea virajului spre stânga nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 62 de ani, din Reșița, care traversa strada pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, acroșând-o”, informează Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

CITEȘTE ȘI: Pietoni accidentați grav la Reșița, chiar pe trecere! Ce spun polițiștii?

promovare banner maxagro

Victima de 62 de ani a fost rănită grav și a ajuns pe mâna medicilor. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

„Poliţiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare”, transmit polițiștii cărășeni.

Sursa foto: Glasul Hunedoarei

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/