Încă o victorie pentru handbalul reșițean!

img 20220401 wa0000

Așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, echipa de handbal CSM Reșița a reușit astăzi încă o victorie pe teren propriu, împotriva echipei CSM Oradea. Un meci frumos, disputat la ambele porți, cu multe goluri spectaculoase și un scor final de 38 – 23 pentru echipa reșițeană.

Este al V-lea meci consecutiv câștigat de CSM Reșița, iar echipa are mari speranțe de câștig și în meciul cu CSM Odorhei, care va avea loc vineri, 8 aprilie, începând cu ora 17.00, la Sala Polivalentă Reșița.

Coordonatorul secției de handbal masculin CSM Reșița, Marius Bahan, mulțumește tuturor celor care au fost prezenți și au susținut echipa pe tot parcursul jocului și speră ca la următorul meci Sala Polivalentă sa fie la fel de plină cum a fost și astăzi.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Le mulțumesc colegilor mei și staffului tehnic pentru această victorie frumoasă. Peste câteva zile este ziua mea și consider că mi-au făcut un cadou minunat și pentru asta le mulțumesc și îi respect. Diferența de astăzi de pe tabelă nu este cea reală, CSM Oradea a venit astăzi aici cu o echipă decimată, au avut foarte mulți accidentați și din cauza asta este această diferență. Noi ne-am propus ca acasă să nu pierdem niciun meci și nu ne vom da la o parte niciodată, vom lupta până la capăt, ținând cont că avem așa o galerie și un public minunat, care ne susțin necondiționat timp de 60 de minute și nu numai. Pe această cale le mulțumim și au tot respectul nostru pentru că ne sunt mereu alături!”, a declarat Bahan la finalul partidei.

Autor: Monica Brabete

banner 970 x 250