Încă o școală pusă la punct! „Reșița e un exemplu despre cum are grijă un oraș de viitorul său”

colegiul economic resita (1)

Fondurile europene accesate de echipa lui Nelu Popa au transformat radical școlile din Reșița și condițiile în care învață elevii. O spun chiar cei de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, care nu ratează nicio ocazie pentru a da drept exemplu practicile administrației locale.

„Reșița e un exemplu despre cum are grijă un oraș de viitorul său”, spun cei de la ADR Vest într-o recentă postare pe Facebook, în care este descrisă o nouă investiție încheiată cu succes de administrația condusă de Nelu Popa. „Fondurile europene au schimbat fața școlilor din oraș, iar Colegiul Economic al Banatului Montan nu face excepție.”, mai spun cei de la ADR.

colegiul economic resita (3)

Cu o investiție de 3,4 milioane de lei (2,3 milioane – fonduri nerambursabile), colegiul a fost reabilitat din punct de vedere energetic, iar acum folosește sisteme de încălzire care utilizează energia regenerabilă. Pe lângă aspectul nou, investiția aduce cu sine reducerea consumului de energie primară, dar și a emisiilor de CO2.

Cuib de vise 1000x100

Proiectul a fost implementat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

colegiul economic resita (2)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/