Încă o premieră la Spitalul din Caransebeș! Dr. Singh salvează ochiul unui pacient

Încă o intervenție chirurgicală de excepție la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, realizată de către medicul chirurg estetician Singh Bhupinder, director medical al Spitalului.

Un bărbat de 65 de ani a ajuns ieri, 16 decembrie în stare gravă la Spitalul din Caransebeș, după ce s-a tăiat cu drujba accidental, în zona feței, în pericol de a-și pierde ochiul stâng, astfel că medicul Singh Bhupinder a intervenit de urgență pentru salvarea ochiului pacientului.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat că pacientul suferise un traumatism complex la nivelul ochiului, cu distrugerea pleoapei superioare și inferioare. Intervenția chirurgicală a constat în reconstruirea pleoapei inferioare, a pleoapei superioare, inclusiv a tarsului, cât și reconstruirea muschilor care ajută ochiul”, ne-a declarat medicul chirurg indian.

leader board 728 x 90 px

Interventia chirurgicală a durat peste două ore, operația fiind o reușită, pacientul urmând să fie externat după 48 de ore.

Medicul Singh Bhupinder este recunoscut în Banat pentru intervențiile idenite, cu grad mare de dificultate, toate operațiile fiind reușite.