Încă o grădiniță reabilitată de Primăria Reșița cu fonduri europene

gradinita pp2

Municipalitatea de pe Bârzava, care derulează un amplu program de modernizare a tuturor unităților de învățământ din oraș, se pregătește să semneze un nou contract, de această dată pentru reabilitarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 2, situată în zona Muncitoresc, în vecinătatea Grădinii Zoologice „Ion Crișan”.

„Vom începe destul de curând lucrările și la această grădiniță cu program prelungit din zona Muncitoresc. Avem constructorul, desemnat în urma licitației, dar încă nu s-a semnat contractul, suntem în procedură. Vorbim despre reabilitare termică și energetică a imobilului, refacerea instalațiilor sanitare și de încălzire, practic tot ceea ce ține de eficientizare energetică. Investiția se va derula prin fonduri europene.”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Reșița, Mădălina Chiosa.

Reamintim că, în luna august, și Grădinița cu Program Normal Nr. 3, tot din cartierul Muncitoresc, a intrat într-un amplu proces de reabilitare, urmând a fi modernizată complet prin lucrări de izolare termică, extindere și mansardare. Constructorul are la dispoziție 15 luni pentru finalizarea lucrărilor. Și în acest caz, vorbim tot despre o investiție derulată cu fonduri europene.

upt 1000x100