Încă o comună din Timiș se modernizează prin „Anghel Saligny”

canalizare sandra

Încă o comună din Timiș se modernizează cu bani guvernamentali. Administrația locală va face o investiție de aproape 13,5 milioane de lei.

Astfel, localnicii din comuna Șandra vor avea, în sfârșit, canalizare. Autoritățile locale au reușit să obțină fondurile necesare prin programul „Anghel Saligny”.

Pe lângă introducerea sistemului de canalizare, în comună va fi construită șii o stație de epurare. Localitatea are acum doar sistem de alimentare cu apă.

„Programul de guvernare  al Guvernul României își asumă modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, infrastructura de apă și canalizare, stații de epurare a apei, extinderea rețelei de distribuției gazelor naturale, este imperios necesară susținerea realizării obiectivelor de investiții care permit asigurarea în cel mai scurt timp a unor servicii esențiale pentru creșterea calității vieții în toate localitățile din Români”, se arată în motivarea investiției.

1000x200 dacus 02

Licitația a fost deja lansată, iar firmele interesate se pot înscrie până în 21 august. Compania câștigătoare va avea la dispoziție 29 de luni pentru a realiza obiectivul de investiții.

 

publicitate si promovare online banner maxagro