Încă două focare de coronavirus, descoperite în Timiș. În total sunt monitorizate 15

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș au anunțat că au fost descoperite încă două focare de coronavirus. Este vorba despre echipa de baschet SCM Timișoara și Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică Găvojdia.

La SCM Timișoara au fost depistate pozitiv 11 persoane, iar la Centrul de Recuperare din Găvojdia, 46.

În total sunt, așadar, 15 focare active, iar pe lista se mai află: o firmă din Sânnicolau Mare (86 de cazuri), Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Timișoara (7 cazuri), Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” (15 cazuri), o firmă din Ghiroda (6 cazuri), o firmă din Timișoara (34 de cazuri), o firmă de construcții din Lugoj (42 de cazuri), o firmă din Dumbrăvița (21 de cazuri), un ONG din Timișoara – Salvați Copiii (5 cazuri) și Universitatea de Vest (5 cazuri), un centru rezidențial pentru persoane vârstnice din Buziaș, cu cinci cazuri pozitive, Spitalul Județean de Urgență din Timișoara (19 cazuri) și Spitalul de Psihiatrie Jebel (10 cazuri).

leader board 728 x 90 px

Focarul de la Penitenciarul Timișoara se extinde. Încă nouă persoane au fost confirmate cu noul virus, iar totalul a ajuns la 67.

În ultimele 24 de ore, au fost finalizate 82 de anchete epidemiologice, iar în curs de desfășurare sunt 65.