Încă 500 de bilete vor fi puse la vânzare la Gărâna Jazz Festival. Au fost anunțate și noi nume

Organizatorii Gărâna Jazz Festival 2021 anunță că, începând de joi, vor fi disponibile încă 500 de bilete. De asemenea, au confirmat prezența pe scena evenimentului noi muzicieni.

Noi vești aduse de organizatorii Gărâna Jazz Festival 2021. În condițiile în care autoritățile permit desfășurarea concertelor în aer liber cu 1000 de participanți, respectând anumite condiții, a fost suplimentat numărul de abonamente la festival. Astfel, încă 500 de bilete vor fi puse la vânzare joi, 3 iunie, pe www.bilete.ro.

Totodată, au confirmat participarea la eveniment noi muzicieni în line-up. Este vorba de un multiplu premiat Grammy, pianistul britanic Bill Laurance, care va concerta cu trioul său duminică, 11 iulie. De asemenea, din Franța, “Instrumental Artist Of The Year” la Victoires du Jazz 2020, pianistul Paul Lay va concerta miercuri, 7 iulie.

leader board 728 x 90 px

Conform organizatorilor, concertul Dhafer Youssef – Sounds Of Mirrors se va desfășura vineri, 8 iulie. Vincent Peirani și Émile Parisien nu vor mai concerta anul acesta la festival, urmând să fie programați într-o altă ediție. Programul actualizat și informațiile despre muzicienii invitați le puteți găsi accesând www.garana-jazz.ro, secțiunea Program 2021.

La festival este permisă participarea doar în anumite condiții. Și anume, persoanelor care sunt vaccinate și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului.

Organizatorii mai anunță că purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de doi metri între participanți.