Încă 1,3 milioane de euro pentru educație, la Moldova Nouă

În urmă cu o lună, primarul Adrian Torma semna proiectul în valoare de 1 milion de euro pentru reabilitarea Grădiniței cu Program Prelungit „Sfântul Stelian”. Astăzi, edilul orașului dunărean arată din nou interes pentru educație. La sediul ADR Vest, acesta a semnat un nou contract.

Contractul cu titlul „Reabilitare, modernizare Școala Gimnazială Alexandru Moisi, sala de sport și dependințe”, în valoare de 1,3 milioane de euro, a fost semnat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Satisfacția reabilitării Școlii Generale nr. 1 din Boșneag, dincolo de cea profesională, provine și din faptul că „primii patru ani de învățământ i-am petrecut în această minunată școală”, declară edilul într-o postare pe pagina personală de Facebook.

leader board 728 x 90 px

Totodată, Torma le transmite un mesaj și adversarilor săi politici: „Din 2007, când au apărut finanțările europene, Primăria Moldova Nouă a accesat, prin ADR Vest, doar un singur proiect – reabilitarea policlinicii, proiect depus de primarul Chisăliță. Proiect care nici acum nu este funcțional și la care lucrăm să-l punem pe picioare, în 2018”.

Primarul liberal aduce mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect și le mai amintește o dată oamenilor că: „Toate proiectele mari se construiesc cu multă muncă, sacrificii și răbdare”.

CITEȘTE ȘI: Primii bani europeni investiți la Moldova Nouă după o secetă de peste opt ani!