UPDATE. În ziua înmormântării fetiţei ucise pe trecere, doctorul Beg poate fi arestat! La domiciliu!

Alina, fetiţa de şapte ani care a sfârşit spulberată de maşina condusă de urologul reşiţean Gheorghe Beg, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. La aceeaşi oră, Tribunalul Caraş-Severin pune în discuţie arestarea la domiciliu a şoferului care a accidentat mortal şi apoi a fugit de la locul tragediei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a formulat o propunere foarte blândă către Judecătoria Caransebeş, în sensul dispunerii ca măsură preventivă a arestului la domiciliu pentru doctorul acuzat de omor din culpă şi fugă de la locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Nu la fel s-a întâmplat în alte cazuri aproape similare, când propunerile procurorilor caransebeşeni au fost de arestare preventivă în regim de detenţie. Decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi, aceea de a respinge solicitarea Ministerului Public şi de a nu dispune niciun fel de măsuri preventive, a dat naştere multor discuţii în sfera juridică din Caraş-Severin şi nu numai. Opinia publică este şi ea consternată de clemenţa cu care este tratat un şofer ce ucide şi fuge de la locul faptei, dovadă fiind miile de comentarii care au împânzit mediul online.

Astăzi, la prânz, Alina va fi înmormântată la Oţelu Roşu. La aceleaşi ore, Tribunalul Caraş-Severin va analiza contestaţia formulată de Parchetul din Caransebeş împotriva soluţiei de respingere a măsurii arestului la domiciliu.

UPDATE: Tribunalul Caraș-Severin a admis contestaţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş şi, rejudecând cauza, a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru medicul Gheorghe Beg. Revenim cu amănunte şi cu reacţia doctorului!

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

banner 1000 x 100 hd