În zigzag pe DN6! Un șofer de TIR a pus în pericol viața a zeci de persoane!

Un șofer aburit de alcool a pus în pericol participanții la trafic, după ce a pornit la drum la volanul unui TIR. Totul s-a petrecut duminică, pe DN6, între Orșova și Caransebeș.

Un participant la trafic a sunat duminică la 112 după ce a sesizat un șofer de TIR care circula haotic pe DN6. Omul conducea ansamblul de vehicule dinspre Orșova spre Caransebeș. Polițiștii au reușit să îl identifice și l-au oprit pentru cercetări în jurul orei 14.00, în afara localității Armeniș. La volan se afla un cetățean străin în vârstă de 45 de ani. „S-a procedat la identificarea conducătorului auto. Întrucât persoana în cauză emana miros de alcool, au fost solicitaţi lucrători din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene care au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul testului fiind pozitiv, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează ag. şef adjunct Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt la IPJ Caraş-Severin.

urmarire Armenis

leader board 728 x 90 px

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursă foto principală: pressalert.ro