Vocea străzii, ascultată de administrație!

Cetățenii din Valea Bistrei au ocazia să își facă publice problemele și nemulțumirile. Se apropie întâlnirea organizată de primarul orașului Oțelu Roșu cu cetățenii doritori să stea de vorbă și să-și dea cu părerea despre evoluția orașului în cele câteva luni sub lupa noii administrații.

Pe data de 30 martie, de la ora 17:00, cetățenii orașului sunt invitați de primarul Luca Mălăiescu la Casa de Cultură, pentru o discuție liberă cu administrația locală. Scopul întâlnirii nu este doar acela de a prezenta situația orașului la momentul de față, ci și de a implica în mod direct cetățenii orașului în conducerea și administrarea Oțelului Roșu.

Pentru că cetățenii sunt cei care au de suferit sau beneficiază de pe urma deciziilor conducerii orașului, primarul Luca Mălăiescu a hotărât să asculte părerea locuitorilor direct de la aceștia. Întâlnirea din 30 martie începe cu o prezentare scurtă a situației actuale, ca mai apoi cei care vor lua cuvântul să fie participanții la întâlnire.

„Este foarte important să participe cât mai multă lume, pentru că nu voi avea doar un monolog, ci doar până voi expune situația orașului, după care vreau să fie un dialog cu cetățenii care sunt în sală și să ascult părerea tuturor, ideile și problemele tuturor”, a precizat Luca Mălăiescu.

Astfel că la întâlnire sunt așteptați cât mai mulți locuitori, de toate vârstele, pentru că acum au ocazia să-și facă auzite toate nemulțumirile, toate soluțiile pentru problemele orașului și chiar planurile de viitor pentru schimbare în mai bine a localității lor.