„În timp ce stațiunea Băile Herculane era ajutată să dispară de pe hartă, domnul Dunca avea alte preocupări domestice!”

Primarul Cristian  Miclău e supărat foc după ce colegul său de partid Romeo Dunca, candidatul anunțat de PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, s-a arătat oripilat de ceea ce a găsit în vizita sa la Băile Herculane și îi transmite voalat omului de afaceri să învețe cum se face politică. 

Edilul-șef de pe Valea Cernei spune că îl bucură interesul lui Dunca pentru stațiune, mai ales prin prisma faptului că această stațiune necesită și merită să fie ajutată, atât de la nivel județean, cât și național. „Sțim că în timp ce stațiunea Băile Herculane era ajutată să dispară de pe hartă, domnul Dunca avea alte preocupări domestice și nu avea timp să tragă semnale de alarmă sau să protesteze și nici nu-l interesa politica. Respectăm părerea unui om de afaceri de succes care nu dă doi bani pe politică și pe care îl interesează doar anumiți politicieni pentru a-și vedea «mireasa» frumos gătită de nuntă. Din elicopter lucrurile pot părea frumoase, așa cum afirmă, dar pe teren de multe ori realitatea e mai complexă și complicată. Ne-am fi bucurat să ne facă măcar o scurtă vizită la Primărie să afle direct de la mine, primarul liberal de la Băile Herculane, cum stau lucrurile pe aici și cum și cât de greu se șlefuiesc«diamantele». Ne place metafora folosită de domnul Dunca atunci când compară stațiunea cu un «diamant acoperit cu noroi», dar ce uită domnul Romeo să ne spună este că de cele mai multe ori în jurul diamantelor mișună indivizi dubioși și nu cu intenții bune”, a replicat primarul Miclău după ce Romeo Dunca a spus ce a văzut. Iar ce a văzut milionarul de la Timișoara vede cam toată lumea care mai vine la Herculane.

Liberalului Cristian Miclău pare să nu-i fi picat bine nici o altă declarație a lui Romeo Dunca. Omul de afaceri a spus, tot într-un interviu acordat pentru Express de Banat, că se bazează în campania electorală pe trei oameni importanți din partid și mai puțin pe PNL. Nimeni nu i-a bătut obrazul până la Miclău, care a reacționat ca un veritabil om de partid: „Ca și în cazul «miresei», de multe ori te fură frumusețea și nu mai observi și alte aspecte, cum ar fi, de exemplu, moralitatea, naționalitatea miresei sau dacă mireasa știe măcar să vorbească românește. Să nu mai aducem în discuție și obiceiul cu«furatul miresei» că nici Caragiale nu ne mai salvează. Și noi credem «că problema de la Muntele Mic o găsim peste tot», mai ales când nu te pricepi la politică și vezi peste tot numai primari care te împiedică să ajungi la diamante! Pentru a încheia într-o notă optimistă, îi adresăm domnului Dunca o invitație la Primăria Băile Herculane pentru a clarifica aspectele ce nu se văd din elicopter și poate observăm împreună și câteva fațete gata șlefuite”, a mai spus primarul din Băile Herculane.