În Timiș, mai puțin de jumătate dintre liceeni au reușit să treacă simularea Bacalaureatului. Procentajul de promovare este de aproape 40%

Un licean de clasa a XII-a din Sânnicolau Mare a fost singurul din județul Timiș care a reușit să ia nota maximă la toate probele simulării Bacalaureatului. 39,64% dintre elevii care au susținut aceste simulări au reușit să obțină medii peste 6, minimul necesar pentru promovare, cel mai mare procentaj din ultimii 5 ani.

Aproape 1.300 de elevi din Timiș din clasele a XII-a zi și a XIII-a Seral și FR au reușit să obțină medii peste 6 la simularea examenului de Bacalaureat, media minimă de promovare. În procente, aceste cifre se traduc prin 39.64% dintre cei prezenți. Aproape 3.200 de tineri au susținut aceste probe și numai 1.259 le-au promovat. Singurul licean care a luat 10 la toate probele învață la Liceul Teoretic „I. Jebelean” Sânnicolau Mare. Cele mai multe note de 10 au fost obținute la proba de Biologie – 19, la Limba și Literatura Română au fost 12 elevi de 10, la Matematică, 10 elevi au obținut nota maximă, la fel și la Istorie. În total, au fost 63 de note de 10 la simularea Bacalaureatului în Timiș.

Procentajul de promovare este cel mai mare din ultimii 5 ani.