În spitalul din Caransebeș se tremură de frig! Vezi aici până când!

Pacienții Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș mai au de îndurat frigul din saloane câteva zile până ce instalația termică va fi pornită.

Furnizarea agentului termic a fost întreruptă din cauza unei avarii apărute la conducta principală, care face legătura între punctul termic și clădirea spitalului. Deși la probele inițiale nu s-au înregistrat probleme, în momentul furnizării agentului termic sub presiune îndelungată conducta principală a cedat, precizează surse din cadrul unității medicale. În urma mai multor sesizări din partea pacienților pe rețelele de socializare, Comitetul Director al Spitalului a luat măsurile de înlocuire a conductei principale avariate, iar la începutul săptămânii viitoare clădirea va fi conectată la agentul termic.

De asemenea, conducerea spitalului împreună cu reprezentanții primăriei derulează un proiect care prevede înlocuirea centralei termice vechi cu una nouă, până la sfârșitul anului, care să întrunească toate normele prevăzute de ultima directivă europeană în acest domeniu, intrată în vigoare în anul 2015.

banner 1000 x 100 hd