În sfârșit! Au apărut primii metri de asfalt pe drumul Secășeni-Grădinari!

primii metri de asfalt gradinari (2)

Vești excelente pentru șoferii care circulă pe Drumul Județean 581. Astăzi s-au turnat primii metri de asfalt, startul fiind dat în comuna Grădinari.

Romeo Dunca a tot anunțat ba că începe asfaltarea în septembrie, ba că utilajele de asfaltare sunt prezente pe drum de săptămâna trecută. În sfârșit, ieri a nimerit-o! Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a anunțat că astăzi (vineri, 15 octombrie) se dă startul asfaltării. Informația i-a fost confirmată și de constructor, pe care l-a sunat în plină conferință de presă. Din fericire, n-a mai fost vorba despre declarații pompoase. În această dimineață, utilajele și muncitorii erau prezenți la intersecția dintre DJ 581 și DN 57, în comuna Grădinari. De acolo au și început asfaltarea pe o bandă, spre comuna Ticvaniu Mare.

primii metri de asfalt gradinari (1)

În cea mai recentă conversație purtată pe această temă, Romeo Dunca ne-a declarat că putem spera ca porțiunea de 8 km, tronsonul Grădinari – Secășeni, să fie asfaltată până la final de octombrie. Asta înseamnă cu o lună mai devreme decât termenul-limită de 1 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Romeo Dunca – varianta septembrie vs. octombrie: când începe asfaltarea pe Secășeni-Grădinari?