În Reșița se circulă… la minut! Călătorii găsesc graficul de transport online

Până când proiectul cu reintroducerea tramvaiului devine realitate, iar fiecare stație va avea amplasat afișaj electronic pentru a informa călătorii cât mai au de așteptat, societatea Transport Urban Reșița a postat graficul de circulație online. La minut!

Societatea de Transport Urban Reșița continuă să ia măsuri pentru ca circulația cu autobuzele să fie una civilizată, dar și facilă. În acest sens, TUR a postat pe pagina sa oficială graficul de circulație, la minut, cu timpii pe fiecare stație din Reșița, pentru toate cele 9 trasee (tur/retur). Pe site-ul societății apare programul de transport și pentru zilele de sărbătoare sau de weekend, astfel încât călătorii să poată ști când se va afla autobuzul în fiecare stație. „În funcție de condițiile de trafic, timpii de sosire în stații pot fi influențați cu +/- 2 min”, subliniază reprezentanții TUR.

GRAFIC DE CIRCULAȚIE

Deocamdată, ghidul de transport public urban „Moovit”, aplicația care ar fi trebuit să ofere informații și despre traseele din Reșița, nu este sincronizat cu timpii autobuzelor TUR, așadar nu poate fi folosit.

Amplul proiect de reintroducere a tramvaiului presupune și instalarea de afișaje electronice în stații care vor anunța timpii de sosire.