„În politică nu întotdeauna 1+1 fac doi! Pentru Caransebeș este doar unul: Felix Borcean”

Felix Borcean este și opțiunea organizației PSD pentru câștigarea unui nou mandat la Primăria Municipiului Caransebeș. Petru Scînteie: „Am ales omul Felix Borcean, am ales să susținem Caransebeșul! Nu am vrut să intrăm într-o luptă sterilă pentru municipiu!”

În cadrul ședinței organizației locale a PSD s-a oficializat statutar sprijinul PSD Caransebeș pentru candidatul Felix Borcean la Primăria Caransebeș, ca și candidat independent.

Considerăm că proiectele noastre pot fi puse în aplicare de Felix Borcean, de altfel noi îl sprijinim de peste doi ani în Consiliul Local, nu l-am atacat, așa cum l-au atacat colegii de partid, am și văzut deja că a început atacul chiar suburban și nu e cazul pentru un municipiu așa cum ne dorim noi să fie”, a menționat președintele interimar al PSD Caransebeș, Petru Scînteie. Liderul PSD Caransebeș a mai spus că cel mai ușor ar fi fost să-și desemneze unul dintre candidații propuși în sondaj și să se arunce în luptă, însă ei sunt responsabili și și-au dat seama că este important sprijinul pe care poate să-l aducă Felix Borcean și pentru obținerea majorității în Consiliul Local.

Felix Borcean este susținut de un partid puternic PSD, sigur mai sunt și alte partide care-l susțin pe Felix, însă a contat foarte mult și relația pe care o am cu Felix, am fost colegi de liceu, chiar dacă eu am fost mai mare, gândim la fel și eu cred că în acest an Felix Borcean și PSD Caransebeș, împreună vom câștiga Primăria Caransebeș și vom avea majoritate în Consiliul Local, astfel încât să putem impune un viceprimar”, ne-a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, care-și dorește și la Consiliul Județean un scor foarte bun, unde este candidat pentru un nou mandat.

Silviu Hurduzeu a mai precizat că în această perioadă grea Consiliul Județean a sprijinit Primăria Caransebeș și Spitalul Municipal de Urgență.

Prin Andra Pleșa, candidat PNL, Marcel Vela vrea să demonstreze că poate face pe oricine primar, este de părere actualul primar Felix Borcean:

A ales probabil cel mai slab candidat și a zis: uite, dacă voi reuși și cu ăsta, chiar sunt un tip puternic! Mă gândesc că strategia dumnealui este greșită! Știu cel puțin 3, 4 persoane din PNL care puteau să fie candidați și am mai subliniat acest lucru. Unul dintre ei ar fi fost chiar Marius Isac, viceprimarul urbei, care a fost dat la o parte într-o manieră caracteristică lui Marcel Vela”, a menționat Felix Borcean, care a mai specificat că și din partea lui Marius Isac vor exista surprize.

Din punctul edilului de vedere, nu Andra Pleșa îi este principalul contracandidat, ci candidatul Pro România ar fi mai puternic. Pro România încă nu și-a lansat oficiat candidatul, însă se vorbește despre omul de afaceri Bebe Pasere.