În PNL Caraș-Severin e totul perfect! În declarațiile de presă!

La întâlnirile liberalilor cărășeni prezența e tot mai redusă de la o săptămână la alta, primarii acuză mai direct, mai pe ocolite, lipsa de implicare a parlamentarilor, iar unii dintre ei au pășit deja în barca lui Ion Mocioalcă. Mai mult, Marcel Vela și Valeria Schelean n-au mai fost văzuți împreună de foarte mult timp. La modul declarativ însă, totul funcționează perfect în PNL Caraș-Severin.

Adrian Dacica, vicepreședinte PNL Caraș-Severin, li s-a alăturat lui Marcel Vela, Jaro Marșalic, Daniel Surdu sau Felix Borcean. În sensul că și acesta a respins orice ruptură, orice problemă în interiorul organizației județene PNL. „Nu există nicio bătălie. Eu personal nu am cunoștință de așa ceva, am participat la toate ședințele Biroului Județean și nu am auzit să se vorbească despre vreo ruptură în partid”, a afirmat Dacica.

Legat de plecarea primarilor de Ramna, Forotic și Grădinari la PSD, vicele liberal lasă de înțeles că transferurile nu sunt încă perfectate: „Cei trei nu și-au depus demisiile, am vorbit în ultima ședință despre situația lor, nu avem nicio declarație de-a lor. Au fost convocați la următoarea ședință și vom sta cu fiecare în parte și vom vedea care sunt problemele dumnealor”.