În Lunca Pomostului s-au montat stațiile de tramvai

statii tramvai lunca pomostului

Până la punerea în circulație a noilor tramvaie, firma care lucrează la infrastructura de transport efectuează amenajările necesare.

Primarul Ioan Popa a verificat vineri stadiul lucrările de modernizare a infrastructurii de transport public din Lunca Pomostului – zona 7 Noiembrie. Aici, muncitorii companiei Porr Construct au finalizat montarea stațiile de tramvai, cu mobilierul urban aferent, sistemul de semaforizare, și pavarea trotuarelor, pe tronsonul Universitate – 7 Noiembrie.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Edilul a precizat că infrastructura la care se lucrează este adaptată tuturor călătorilor: „S-a montat stația de tramvai, avem refugiul cu material pentru persoane cu dizabilități, pentru nevăzători, avem semaforizare în față, vom avea și ecrane LED pentru anunțarea timpului în care vin tramvaiele, o să fie un ecran LED și pentru alte informații de interes public. Trotuarele din Lunca Pomostului sunt pavate, sunt trotuare care desigilează terenul și lasă apa să meargă în pânza freatică. Cam așa vor arăta trotuarele pe zona Lunca Pomostului, de la OMV până la Universitate”.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/