În hala de lactate din Caransebeș miroase a bătaie de joc!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Situația halei de la Piața Gugulanilor nu mai e doar penibilă, începe să fie chiar scandaloasă!

Ca și cum nu ar fi suficient că lacătele stau, de ani de zile, pe o ditamai clădirea, una nouă, care n-a costat puțin, după un imens tărăboi în Consiliul Local, pentru hala de lactate s-au achiziționat niște jafuri! Niște vitrine frigorifice făcute mai degrabă din resturi de materiale și alea de proastă calitate, de o mână deloc iscusită. Vitrinele respective nu îndeplinesc normele și cerințele din statele membre UE, iar asta nu mai e nevoie să o certifice vreun specialist. Se vede cu ochiul liber! Sunt pur și simplu niște improvizații care poartă numele de vitrine frigorifice!

Primarul Felix Borcean este cel care a insistat în plenul Consiliului Local pentru achiziționarea unor vitrine frigorifice și aparate de climatizare pentru ca hala de lactate să poată fi deschisă și să ofere cu totul și cu totul alte condiții, atât comercianților, cât și cumpărătorilor. Dar asta nu înseamnă că e de acord cu orice fel de vitrine! Tocmai din acest motiv, furnizorul e invitat să vină să-și ia jafurile, iar directorul Pieței Gugulanilor nu are decât să caute vitrine demne de anul 2019.

promovare banner maxagro

„Am făcut o vizită la piață pentru a vedea situația podului de lemn care treaversează râul Sebeș în zona respectivă, având câteva reclamații de la cetățeni că este deteriorat. A fost reparat între timp, dar după vizita de la pod am intrat să văd și celebrele vitrine frigorifice. Într-adevăr, văzându-le cu un ochi de nespecialist, pentru că nu sunt specialist în vitrine frigorifice, dar totuși, calitatea lor după părerea mea lasă de dorit. În loc de inox erau suprafețe de pal, anumite chestiuni metalice erau prea expuse la vedere, instalația electrică, de asemenea, nu erau instrucțiuni de folosire, nu există abțibilde care să ateste conformitatea lor cu normele europene și impresia finală este că aceste vitrine nu sunt așa cum ni le-am fi dorit. S-a făcut o achiziție, părerea mea, în grabă. Eu am trimis acea firmă să discute cu cei de la piață, dar nu le-am impus să facă această achiziție. Cred că, așa cum orice produs este cumpărat, poate fi și returnat. Eventual să se găsească o altă firmă care să furnizeze un echipament conform, mai performant sau dacă firma respectivă crede că poate să vină cu altă ofertă cred că cei de la piață sunt deschiși pentru altă achiziție. Aceste vitrine frigorifice sunt necesare pentru  hala de lactate, sunt necesare chiar foarte repede pentru a se putea deschide această hală cât mai repede, mai ales că se apropie perioada rece a anului și producătorii și cei care achiziționează astfel de produse lactate cred că vor fi mulțumiti să lucreze și să achiziționeze în condiții civilizate aceste produse”, a explicat primarul Felix Borcean pentru expressdebanat.ro.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/